0
Evropske lige

FOTO: STARSPORT

PROSINEČKI IMA NOVI POSAO: Preuzeo je klub u kojem je ostavio veliki trag, navijači ‘oterali’ Skendera pa doveli Robija! (VIDEO)

Objavljeno: 22.03.22 u 17:50

Skender platio ceh zbog loših rezultata, na klupi ga nasledio legendarni fudbaler Crvene zvezde.

Hrvatski trener Robert Prosinečki ima novi angažman, pošto je na klupi Olimpije iz Ljubljane nasledio Dina Skendera, potvrđeno je iz kluba.

Dinu je uručen otkaz posle remija sa Domžalom, a i navijači su nekoliku puta izrazili veliko nezadovoljstvo, te su mu i skandirali da ode. Tamošnji mediji navode čak da je nekoliko navijača upalo u svlačionicu i lično od Skendera tražili da napusti klub.

Inače, Robert Prosinečki je dres Olimpije nosio u sezoni 2002/2003 i tada je zabeležio 27 nastupa, na kojima se četiri puta upisao u strelce.


Poslednji klub koji je legendarni Hrvat vodio sa klupe jeste turski Denizlispor, a tokom trenerske karijere vodio je još Crvenu zvezdu, u dva mandatia turski Kazerispor, i bio je selektor Bosne i Hercegovine i Azerbejdžana.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter