0
Evropske lige

BELGRADE, SERBIA - FEBRUARY 18: Zlatan Ibrahimovic of AC Milan looks on prior to the UEFA Europa League Round of 32 match between Crvena Zvezda and AC Milan at on February 17, 2021 in Belgrade, Serbia. (Photo by Srdjan Stevanovic/Getty Images)

‘HVATA ME PANIKA’: Ibrahimović progovorio o kraju karijere

Objavljeno: 22.03.22 u 22:23

Napadaču Milana godine ne smetaju da igra na vrhunskom nivou.

Reprezentacija Švedske se u četvrtak od 20.45 časova sastaje a ekipom Češke u polufinalu baraža za plasman na Svetsko prvenstvo u Kataru. Pre ove utakmice, Zlatan Ibrahimović je pričao o budućnosti državnog tima, ali i završetku karijere.

– Osećam malu paniku zbog mogućnosti da prestanem da igram. Sigurno, nastaviću što je duže moguće, sve dok mogu da postižem rezultate, sve dok budem dobar na terenu, bez patnje – rekao je Ibrahimović u isčekivanju novog ugovora sa Milanom i nastavio:

– Šta će biti dalje, ne znam, dosam pisao knjigu malo sam se plašio. Uloga u fudbalu? Videćemo kad dođe taj dan. Mogao bih da počnem nešto novo, predahnem ili potpuno nestanem. Naravno da adrenalin koji sada osećam nikada više neću osetiti. Programirani smo da se probudimo, pripremimo za trening, treniramo, idemo kući i odmorimo se. Mislim da će ti biti veća tuga što me više nikada nećete videti kako igram. Trebalo bi sada da se zabavite, više nikad nećete da vidite ovako nešto, istakao je Ibrahimović.

Ko bude kao pobednik izašao iz ovog duela izaći će na megdan Poljskoj, 29. marta, jer je ova selekcija odmah prošla u finale, pošto je Rusija suspendovana zbog ratnih sukoba u Ukrajini.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter