0
Fudbal

Fudbal-FIFA World Cup 2022 Qualifiers-Reprezentacija Srbije Srbija v Irska from left Uros Racic Stefan Mitrovic Filip Djuricic Strahinja Pavlovic Beograd, 24.03.2021. foto: Srdjan StevanovicStarsportphoto ©

‘A O DANCIMA DA NE PRIČAMO’: Pavlović previše respektuje naredne protivnike ‘orlova’, Račić je presrećan zbog jedne stvari! (VIDEO)

Objavljeno: 22.03.22 u 18:51

Srpski fudbaleri ističu da će utakmice sa Mađarskom i Danskom biti dobre provere.

Reprezentativci Srbije Strahinja Pavlović i Uroš Račić govorili su za sajt Fudbalskog saveza Srbije pred mečeve koji očekuju „orlove“, u Budimpešti sa Mađarskom 24. marta, i pet dana kasnije u Kopenhagenu kada će rival izabranicima selektora Dragana Stojkovića biti Danska.

Lepo je što smo mi naš cilj ostvarili i kada imamo dve prijateljske utakmice, koje treba da shvatimo maksimalno ozbiljno jer su to u neku ruke pripreme za Svetsko prvenstvo i za Ligu nacija, koja nas očekuje. Već smo igrali protiv Mađarske u Ligi nacija prošle godine. Znamo da je reč o jednoj dobroj ekipi, a o Dancima da ne pričamo. Oni su odigrali sjajne kvalifikacije i sigurno će biti dve sjajne utakmice – kazao je Pavlović za FSS.

Još od pobede protiv Portugala, izabranici Dragana Stojkovića tek su se juče prvi put okupili.

Srećan sam što okupili i što ćemo odigrati dve utakmice koje mnogo znače za sve što nas čeka. Svaki meč znači, srećan što imamo utakmice sa dve dobre ekipe. Očekuje nas i Liga nacija, treba da imamo dosta provera pred SP – poručio je Račić.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter