0
Evropske lige

FOTO: Twitter/@juventusfc

STIGLA POTVRDA: Juventus ostaje bez važnog igrača – ‘Dolaskom Vlahovića se sve promenilo’

Objavljeno: 21.03.22 u 21:54

Nove promene u Torinu.

Mauricio Arivabene, izvršni direktor Juvenutsa, potvrdio je da klub iz Torina neće produžiti ugovor sa Paulom Dibalom, koji će na kraju ove sezone isteći.

Iako je još u oktobru delovalo da će Argentinac staviti na novi ugovor, sada je stvar otšla u potpuno drugačijem smeru i on će posle sedam sezone u crno-belom dresu napustiti klub.

– Sa kupovinom Vlahovića u januaru, Dibalina pozicija više nije bila u centru projekta. Zato je ovakva odluka bila poželjna. Njegova sposobnost se nikada nije dovodila u pitanje, ali trebalo je razmisliti o dužini novog ugovora i finansijama – rekao je direktor Juventusa i dodao:

– Bilo bi jako za klub da mu ponudi neku nisku ponudu, ali to bi bilo nepoštovanje prema igraču. Odluka je doneta u januaru i današnji sastanak sa Dibalom bio je prijateljski i pun poštovanja.

Argentinac koji je ove sezone na 29 utakmica postigao 13 golova uz šest asistencija, se već povezuje sa Interom i da bi tamo mogao da nastavi karijeru, mada nije isključen ni potencijalni transfer u Englesku ili Španiju gde ga Barselona i Totenhem čekaju raširenih ruku.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter