0
Domaći fudbal

head coach Aleksandar Stanojevic (L) and head coach Dusan Djordjevic Fudbal-Super League Season 2021/2022 Radnik v Partizan Surdulica, 21.03.2022. foto: Starsport.rs ©

‘IDEMO SADA DA ODMORIMO’: Stanojević zadovoljan posle pobede u Surdulici, njegov kolega sa klupe Radnika žali za propuštenim prilikama!

Objavljeno: 21.03.22 u 19:51

Uspeli su crno-beli da slave u Surdulici i tako se ponovo izjednače sa Crvenom zvezdom na deobi prvog mesta.

Nakon meča, utiske je sumirao trener Partizana, Aleksandar Stanojević, koji je u razgovoru za TV Arena sport kazao da je vrlo teško igrati po takvom terenu.

Jako težak meč, teško je igrati po ovakvom terenu, čestitam momcima. Idemo sada da odmorimo. Znači nam mnogo odmor, jer ćemo se oporaviti, odmoriti, imaćemo treninge za koje nismo imali vremena. Imaćemo neke igrače na raspolaganju na koje nismo mogli do sada da računamo – rekao je Stanojević posle meča.

Trener Radnika, Dušan Đorđević, žali zbog propuštenih prilika njegove ekipe.

Partizan je napravio nekoliko prilika, uspeo je da realizije, nije bilo mnogo šansi na ovakvom terenu, gde je bilo mnogo tvrdo. Mi smo imali nekoliko šansi, ostaje žal sa ovom na kraju, šta da se radi. Nismo primili gol od početka prvenstva, sada smo imali priliku da izjednačimo protiv Partizana na kraju meča.

Podsetimo, golove za Partizan na današnjoj utakmici postigli su Terzić i Rikardo, dok je jedini gol za domaću ekipu postigao Milovanović.

Standings provided by SofaScore LiveScore

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter