0
Košarka

Vladimir Lucic (R) and Luka Doncic (L) European basketball championship, Evropsko prvenstvo u kosarci Eurobasket 17.9.2017. Istanbul, Turska, 17. Septembar 2017. Srbija - SLOVENIJA, Serbia - SLOVENIA (credit image & photo: Pedja Milosavljevic / STARSPORT)

‘I DANAS MI JE ŽAO ZBOG TOG FINALA’: Lučić o najtežem porazu u reprezentativnoj karijeri, a o Jokićevoj odluci da ne igra za Srbiju ne želi da priča!

Objavljeno: 21.03.22 u 17:23

Srpski košarkaš otvorio dušu.

Vladimir Lučić već godinama predstavlja važan šraf u nacionalnom timu Srbije, a sada se u intervjuu za ATV prisetio nekoliko trenutaka iz reprezentativne karijere.

Vrlo teško mu je pao poraz od Slovenije u finalu Evropskog prvenstva 2017. godine.

Sve je bilo specifično, od priprema do odlaska u Istanbul. Tim je sastavljen od 12 zdravih igrača, Bogdan Bogdanović je bio lider, isticao se i Boban Marjanović kao NBA igrač, a ostalih deset momaka bili su spremni da preuzmu sporedne uloge. Bili smo prava ekipa, podredili smo se timu. I danas mi je žao zbog tog finala. I uopšte, stvari koje su mi se dešavale u vezi reprezentacije, volio bih kada bih mogao to da promenim – istakao je Lučić.

Na klupu košarkaške reprezentacije Srbije nedavno je seo Svetislav Pešić, košarkaški stručnjak od kog se mnogo očekuje.

– Mislim da će biti ključno da se svi okupimo. Imaćemo lepu priliku ovog leta – kazao je Lučić i potom se osvrnuo na Nikolu Jokića:

Ne pada mi na pamet da govorim da li neko treba ili ne treba da igra. To je uvek osetljivo pitanje. Mene, iskreno, ne zanima mišljenje javnosti osim uskog kruga mojih bliskih ljudi. Ne mogu ja da znam koliko nekog nešto boli ili ne boli. Ljudi nemaju predstavu na šta naša tela liče posle 80 ili 90 utakmica u sezoni – zaključio je iskusni košarkaš.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter