0
AdmiralBet ABA Liga

FOTO: Screenshot

DETALJ KOJI JE MNOGIMA PROMAKAO: Trener Cibone urlao na igrače na tajm-autu – ‘Majstori, ne igra se tako protiv Zvezde!’ (VIDEO)

Objavljeno: 21.03.22 u 23:25

Detalj koji je obeležio duel u Košarkaškom domu Dražen Petrović.

Cibona je umalo priredila senzaciju, pošto je veoma namučila Crvenu zvezdu, koja je posle velike borbe uspela da stigne do nove regionalne pobede. Domaćin je pošteno namučio braionioca titule, čiji su igrači morali da se pošteno oznoje kako bi slavili u hrvatskoj prestonici.

Ekipe su se većim delom utakmice smenjivale u vođstvu, a jedan od razloga sjajne partije Cibone u nastavku možda je i jedna tajm-aut na kom je njihov trener Cibone Gašper Okorn praktično vikao i psovao i tako prodrmao svoj tim.

– Majstori! Majstori! Ne igra se utakmica protiv Zvezde na dva lagana koša, bez skoka i na kontru! Nema! Hoćete nešto? Onda ginite na terenu. Je l’ vam jasno? Uđite pi**a vam materina. Koji k***c dva faula, nosite ih tamo. Šta? Ja vam pričam tri dana o skoku i zašto nas to košta. Potucite se za svaki skok – vikao je Okorn.

 

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter