0
AdmiralBet ABA Liga

from left Luka Mitrovic Branko Lazic Nikola Kalinic Nikola Ivanovic Ognjen Dobric Nate Walters Crvena Zvezda v Olympiacos Piraeus-Euroleague 2021/22 Beograd, 09.12.2021. foto: Srdjan StevanovicStarsportphoto ©

ZVEZDA BEZ KLJUČNOG IGRAČA U ZAGREBU: Nakon Holinsa Radonjić ostao bez još jednog igrača!

Objavljeno: 20.03.22 u 13:41

Veliki udarac za crveno-bele!

Košarkaši Crvene zvezde u ponedeljak idu na noge Ciboni u Draženov dom gde ih očekuje duel u okviru ABA lige. Ipak, kako prenosi Mozzart Sport, Dejan Radonjić neće moći da računa na kapitena i elitnog defanzivca, Branka Lazića, koji je povredu doživeo na gostovanju Barseloni. Još tada je bilo jasno da će kapiten biti nedostupanj, jer je u Blaugrani proveo svega šest minuta na parketu.

Zvezda takođe neće moći da računa na Ostina Holinsa, koji se povredio u pobedi nad Makabijem nakon nezgodnog doskoka. Objavljeno je da povreda nije teže prirode, a sam američki bek je bio u podvrgnut testu opterećenja, ali nije dozvolu da zaigra.

Cibona je u crnoj seriji protiv Zvezde još od kako je skalpirala tim Dejana Radonjića 2014. u Beogradskoj areni, kada su Cibosi i Cedevita eliminisali večite rivale u polufinalima.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter