0
Domaći fudbal

head coach Dejan Djurdjevic and head coach Aleksandar Stanojevic (R) Fudbal-Super League Season 2021/2022 FK Partizan v Kolubara Beograd, 18.12.2021. foto: Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©

TRENER KOLUBARE PRED GOSTOVANJE ZVEZDI: Raduje me što će Stanković izvesti najbolje što ima, ne znamo da se srpemimo za poraz!

Objavljeno: 20.03.22 u 13:12

Dejan Đurđević pred put u Beograd!

Kolubara danas od 18:30 časova gostuje na najvećem srpskom stadionu Crvenoj zvezdi, a gosti iz Lazarevca se nadaju da će ostaviti bolji utisak nego na svom terenu gde su poraženi ubedljivo 1:7. Povodom predstojeće utakmice u Beogradu, trener Kolubare, Dejan Đurđević izneo je svoja očekivanja:

„Veoma nezgodna utakmica, u teškom trenutku za nas, u smislu da je bodova sve manje, a kada idete Zvezdi i Partizanu, negde se podrazumeva, pogotovu kada gostujete da to ide na vodenicu domaćina. Ja stvari ne vidim tako, ne znam svoju ekipu da pripremam za poraz. Uvek treba da izađete sportski dostojanstveno da date sve od sebe na terenu. Nekad to bude dobro, nekad loše, a nekad rezultira neočekivanim rezultatom. Od svoje ekipe u nedelju očekujem da popravimo utisak iz prve utakmice, koji je bio jako loš ovde u Lazarevcu (1:7)“, rekao je Đurđević, pa potom nastavio:

head coach Dejan Djurdjevic
Fudbal-Super League Season 2021/2022
FK Partizan v Kolubara
Beograd, 18.12.2021.
foto: Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©

„Čini mi se da će kolega Stanković izvesti na teren ono što je najbolje u sastavu i ja se radujem tome, jer je ovo još jedna lepa prilika za nas da se još jednom predstavimo lepo fudbalskoj javnosti u Srbiji i da pokušamo da napravimo neki rezultat. Ako bih rekao da je svaki bod koji bi upisali bio više nego dobar za nas, ne bih bio nerealan. Stremimo ka tome, jer u životu mora čovek da veruje da bi nešto ostvario“, zaključio je šef struke kluba iz Lazarevca.

Đurđević je u svojoj bogatoj karijeri vodio veliki broj timova iz Superlige, kao i dve ekipe iz Uzbekistana, dok je kao igrač postao legenda OFK Beograda, za koji je odigrao blizu 200 utakmica. Popularni Švaba je upravo rođen u Lazarevcu pre 55 godina, i sudeći po rezultatima definitivno ima poseban motiv da radi što bolji posao.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter