0
Evropske lige

FOTO: Twitter: @AS_Monaco_EN

PUTUJUĆI CIRKUS ŠAMPIONA FRANCUSKE: PSŽ još gori bez Mesija, Monako ih potpuno razbio!

Objavljeno: 20.03.22 u 15:47

Sveci se već uveliko sramote!

Fudbaleri Pabri Sen Žermena upisali su novi poraz u prvenstvu Francuske, a ovaj put su poraženi na Luju Drugom, ubedljivo od domaćeg Monaka 3:0. Domaći su igrali uraganski prvih pola sata pa je pravo čudo kako je tim iz prestonice primio samo jedan gol. Tim Maurisija Poketina je igrao bez Lea Mesija, što je samo pokazalo koliko su viceprvaci Francuske još lošiji bez njega.

Visam Ben Jeder je načeo mrežu Parižana i tako doneo prednost Monaku u jeku njihovog pritiska na gol u 25. minutu. Nakon toga gosti su se koliko toliko konsolidovali, ali odnos snaga je bio jednak. U nastavku su lideri na tabeli krenuli dosta ofanzivnije i po svaku cenu želeli na gol. Ipak prednost za domaće je duplirao Kevin Foland, kada se inicijativa Parižana činila najjačom. Konačan rezultat je postavio Ben Jeder sa bele tačke.

I pored užasne forme PSŽ definitivno nema ekipu koja ni blizu kvalitetom može da joj parira u Ligi 1, pa su i tako uprkos igri koja ne liči ni na šta i dalje lideri sa 13 bodova više od drugoplasiranog Rena, dok je Monako sedmi, sa četiri boda manje od mesta koje vode u Evropu.

Standings provided by SofaScore LiveScore

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter