0
Atletika

FOTO: Instagram: nicole__daza

NAJBRŽI ČOVEK NA SVETU DOŽIVEO ŠOK U BEOGRADU: Italijan mislio da mu je supruga kod kuće, nije ni mogao da pretpostavi gde će da dođe! (VIDEO)

Objavljeno: 20.03.22 u 12:43

Sprintera iznenadila supruga!

Italijanski sprinter Marsel Džejkobs osvojio je u subotu veče zlatnu medalju na 60 metara i tako poneo epitet najbržeg čoveka na svetu pobedivši na Svetskom dvoranskom prvenstvu u Beogradu.

 

Ipak pored pobede, Italijan je doživeo još jedno prelepo iznenađenje u glavnom gradu Srbije. Naime, on nije imao predstavu da će supruga da doputuje sa sinom u Beograd da ga bodri, a nakon trke podelio je svoje utiske o dolasku prelepe Nikol u srpsku prestonicu:

 

Прикажи ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Nicole Daza (@nicole__daza)

– U subotu kasno ujutru sam saznao da dolazi. Bilo je to divno iznenađenje. Zvao sam je i nije mi se javila. Počeo sam da brinem. Tražio sam je lokatorom, ponekad to radimo. Video sam da je na aerodromu. Tu sam shvatio, iako mi je kasnije rekla da je izašla na ručak. „Na aerodromu“, upitao sam je?

A otkrio je i buduće planove.

– Idem sa Nikol u Dubai, ne više od pet dana. Već sledeće sedmice u Rimu počinjemo štafetni susret, prvi posle OI. Ipak, najpre ću trećeg dana SP biti u Beogradu i navijati za sunarodnike – poručio je Džejkobs.

 

 

Прикажи ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Nicole Daza (@nicole__daza)

 

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter