0
Domaći fudbal

Ilija Milicevic i El Fardou Ben Nabouhane Superliga Srbije Super Liga Metalac - Crvena Zvezda , Srbija, Decembar 16, 2020. 16.12.2020. foto: Nikola Mitic / STARSPORT

GOLEADA U LUČANIMA: Milićevićev gol u 94. minutu vredan boda!

Objavljeno: 20.03.22 u 18:48

Golovi Gordića i Tumbasevića nedovoljni za trijumf domaćina!

Odlična fudbalska predstava viđena je na stadionu u Lučanima. Iskreni ljubitelji najbitnije sporedne stvari u životu uživali su u uzbudljivom susretu, koji je obogaćen velikim brojem golova. Ekipe Mladosti i Metalca podelile su plen. Gosti iz Gornjeg Milanovca su izborili bod pogotkom u četvrtom minutu sudijske nadoknade. Utakmica je završena rezultatom 3:3.

Ekipa Metalca, koju sa klupe predvodi Milija Žižić, prva je došla do prednosti. Mladi napadač, Filip Bačkulja, postigao je prvenac u Superligi Srbije u 18. minutu-

Usledila je ekspresna reakcija domaćina! Najpre je iskusni Janko Tumbasević pogodio u 29. minutu, da bi sedam minuta kasnije potpuni preokret doneo Đorđe Gordić. Zanimljivo je da strelac prvog pogotka za Mladost ima čak 20 godina više u odnosu na mlađeg kolegu Gordića, koji se kasnije upisao u strelce.

Mladost je u 58. minutu povisila na velikih 3:1, ali usledila je reakcija iz VAR sobe i gol je poništen. U pitanju je nedozvoljena pozicija u kojoj se našao jedan od fudbalera domaćeg sastava.

Poništen pogodak je uzdrmao ekipu iz Lučana, a gosti su to umeli da iskoriste. Povratnik u srpski fudbal, Jovan Stojanović, poravnao je rezultat na 2:2 u 76. minutu.

Uzbuđenjima u Lučanima nije bilo kraja. Đorđe Gordić je još jednom potvrdio epitet vunderkinda koji mu je očigledno dodeljen sa razlogom. Momak rođen 2004. godine poslao je loptu iza leđa golmana Markovića u 92. minutu.

Delovalo je da su domaći uspeli da obezbede tri boda i približe se plasmanu u plej-of, ali pogotkom u 92. minutu Ilija Milićević je pokvario planove Mladosti.

Tim trenera Žunića u narednom kolu gostuju Kolubari u Lazarevcu, dok će Metalac dočekati Spartak iz Subotice. Ovi mečevi na programu su prvog vikenda po završetku reprezenetativne pauze.

Standings provided by SofaScore LiveScore

 

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter