0
Domaći fudbal

Dusan Djordjevic Superliga Srbije, Crvena Zvezda - Radnik Surdulica, Super Liga 13.12.2021. Srbija, Beograd (credit image & photo: Pedja Milosavljevic / STARSPORT)

DUŠAN ĐORĐEVIĆ: ‘Ne pretimo Partizanu, ali sigurno je da ćemo dati sve od sebe!’

Objavljeno: 20.03.22 u 21:22

Trener Radnika se nada nastavku sjajne serije rezultata!

Poslednja utakmica aktuelnog kola lige odigraće se u ponedeljak u Surdulici, kada će ekipa Radnika na svom terenu dočekati Partizan. Susret je zakazan za termin od 17 časova.

– Mi smo u seriji dobrih rezultata, od početka prolećnog dela prvenstva, ali, pred utakmicama sa ekipama poput Partizana i Crvene Zvezde i ne volim da pričam o tome jer su njihove serije mnogo ozbiljnije od naših. Znamo da su oba naša oba tima ispala iz evrokupova i da se maksimalno okreću prevnstvu i obe ekipe zanima samo titula pa da će ova utakmica sa Partizanom biti takva da će gost jednostavno biti maksimalno fokusiran sa najjačim mogućim snagama će doći na naš teren i sa najjačim mogućim motivom će igrati protiv nas. Na nama je da se tome odupremo, da probamo da pružimo neku igru koju smo do sada pružali, da budemo čvrsti, disciplinovani i da se jednostavno suprotstvaimo na najbolji mogući način i da se nadamo povoljnom rezultatu, što je apsolutno sportski. Tako smo funkcionisali i protiv Zvezde i sa te strane hoćemo da ostanemo čistog obraza, pružimo maksimum. Naravno, niti pretimo, niti obećavamo bilo šta, ali da ćemo dati sve od sebe to je sigurno – kaže strateg Radnika, Dušan Đorđević i na pitanje da li postoji ambicija za plej of, dodaje:

– Dobre su serije iza nas, ali pred nama su tri vrlo teška kola pred kraj, Partizan, Voždovac i Novi Pazar i rano je još pričati o tome. Razmišljamo dan po dan, utakmicu po utakmicu. Prvenstvo je takvo da su bodovne razlike minimalne, bukvalno od ekipa koje se bore za Evropu do onih dole koje se bore za opstanak i sve može u dve utakmice da se reši odlično ili da se sa druge strane zakomplikuje, tako da se prognozama još uvek ne bi bavio. Ajde da dočekamo prvo Partizan, da to bude fudbalski spektakl za Surdulicu, da se napune tribine i mi prikažemo u najboljem mogućem svetlu, a da posle pričamo o daljim planovima – jasan je Đorđević.

Lep fudbalski dan u Surdulici vidi i kapiten tima Uroš Stojanović:

– Očekuje nas veoma teška utakmica, protiv izuzetno kvalitetne ekipe. Iza nas je odličan niz igara i rezultata, jednom rečju atmosfera odlična, stoga, sa velikim nestrpljenjem očekujemo ponedeljak, kako bi se, nadam se, prikazali u lepom svetlu. Partizan nije pobedio u prošlom kolu prvenstva pa s obzirom na to biće nam još teže. Uz pune tribine, maksimalnu koncentraciju i volju tokom svih 90 minuta, imamo pravo na nadu, da mozemo da iznenadimo favorita – zaključio je Stojanović.

 

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter