0
Domaći fudbal

Marko Rakonjac (L) scores the goal Fudbal-Super League Season 2021/2022 Cukaricki v Mladost (Lucani) Beograd, 19.02.2022. foto: Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©

VOJVODINA NASTAVLJA KATASTROFALAN NIZ: Sjajna utakmica na Karađorđu, Čukarički je ipak bolja ekipa!

Objavljeno: 19.03.22 u 19:41

Gosti trijumfalni u Vojvodini!

Nastavlja se jako loše proleće za ekipe iz Novog Sada, pa nakon jučerašnjeg poraza Proletera od TSC-a, sada je i Vojvodina na Karađorđu poražena od Čukaričkog, rezultatom 1:2, a ovo je bio i preokret Brđana. Sjajnu utakmicu smo gledali, ali je usled povreda i smena u Vojvodini, ovaj meč delovao kao maksimum Stare dame, dok je Čuka upisala svoju treći pobedu ikada u gostim protiv Vojvodine.

Domaći su poveli u 27. minutu nakon što je Milan Lazarević probio po desnoj strani, i pogodio Srđana Mijailovića u ruku, a sa bele tačke je bio precizan Bojan Matić. Brđani su ipak krenuli po pobedu i u nastavku su relativno brzo stigli do izjednačenja, pa je Ibrahima Ndaje samo pet minuta od početka drugog dela tresao mrežu Emila Rockova, da bi Marko Rakonjac 15 minuta pre kraja upotpunio preokret, i nastavio sjajnu formu u ulozi naslednika Đorđa Jovanovića kao glavne napadačke opcije na Banovom brdu.

Čukarički je ovom pobedom i gotovo sigurno zacementirao treću poziciju, imaju 12 bodova više od Radničkog iz Niša koji je iza njih, dok je Vojvodina potvrdila užasnu formu, upisala peti uzastopni poraz, a šesti meč zaredom na kome nisu sačuvali svoj gol, pa su samim tim pali na sedmo mesto, gde ih očekuje borba za gornji deo tabele i eventualna mesta koja vode u evropske kvalifikacije.

Standings provided by SofaScore LiveScore

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter