0
ATP

Davis Cup Finals-Semifinals-Serbia v Croatia-Novak Djokovic (SRB) v Marin Cilic (CRO) Madrid, 03.12.2021. foto: Srdjan StevanovicStarsport.rs ©

TENISKA LEGENDA STALA UZ NOVAKA: ‘Odbio je da vara, mogao je lako da nađe doktora!’

Objavljeno: 19.03.22 u 10:54

Čuveni trener osvrnuo se na situaciju oko Novaka Đokovića.

Patrik Muratoglu, poznati teniski stručnjak i vlasnik akademije, stao je uz drugog tenisera sveta, na čiji račun je uputio lepe reči. Francuz je istakao da je Novak lako, da je želeo da to uradi, mogao da dođe do neophodih dokumenata i bez smetnji učestvuje na turnirima u Australiji i SAD.

On se za to nije odlučio, a Muratoglu je rešio da mu oda priznanje.

– Da je to učinio mogao je da igra na svakom turniru i da bude u poziciji da postane najveći igrač ikada, ali nije to učinio. Odbio je da vara. Kažem, za njega bi to bilo lako, nema šanse da bi ga uhvatili. Ne bi mu bilo teško da nađe nekog doktora u Srbiji i da to učini, rekao je Muratoglu.

On je i zbog drugih stvari podržao Đokovića.

– Jedna od najvećih kritika na Novakov račun jeste da nije autentičan, da igra samo zato što želi da bude voljen i da ne pokazuje svoju pravu ličnost. Ja smatram da je istina potpuno drugačija, primer je pandemija koronavirusa. Smatram da bi neko poput Đokovića vrlo lako mogao da pronađe nekoga ko će da potpiše da je vakcinisan iako nije i da ljudi za takvu prevaru nikada ne bi saznali, kazao je Muratoglu i dodao:

Novak je jedini vrhunski teniser koji je odbio dati prava na korišćenje svog lika za video-igrice, jer smatra da igrice nisu dobre za decu. Odbio je novac i to je nešto posebno. Možda je napravio neke greške u komunikaciji, ali ja verujem da dela govore više od reči.

 

 

 

 

 

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter