0
Evropske lige

(190831) -- BOLOGNA, Aug. 31, 2019 (Xinhua) -- Bologna's coach Sinisa Mihajlovic reacts during a Serie A soccer match between Bologna and Spal in Bologna, Italy, Aug 30, 2019. (Photo by Alberto Lingria/Xinhua)

PROMENE U BOLONJI: Mihajlović napušta klub, menja ga nekadašnji as?

Objavljeno: 19.03.22 u 10:24

Najavljuju se velike promene u Bolonji.

Italijanski ‘Korijere delo Sport’ prenosi da će Siniša Mihajlović napustiti mesto šefa stručnog štaba Bolonje. Taj klub se trenutno nalazi na 12. mestu Serije A sa 33 osvojena boda i teško će zadržati mesto u eliti. Iako ima ugovor na još jednu sezonu, Srbin navodno želi da napusti klub nezadovoljan rezultatima, ali i ambicijama koje ima uprava.

Kako navodi italijanski list, srpski stručnjak želi da se pronađe alternativa za Takehira Tomijasua koji je iz Bolonje otišao u Arsenal, jednog centralnog vezistu i napadača koji bi imao ulogu džokera i bio podrška Marku Arnautoviću.

Narednih nedelja on bi trebalo da sedne za sto sa čelnicima i donese odluku, a Italijani pišu i da je već pronađena zamena, u vidu Đenara Gatuza.

 

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter