0
AdmiralBet ABA Liga

FOTO: Twitter: @ABA_League

PARTIZAN NASTAVIO NIZ POBEDA U ABA LIGI: Igokea se borila, ali nije uspela da uzme brejk! (VIDEO)

Objavljeno: 19.03.22 u 20:37

Nova pobeda crno-belih!

Košarkaši Partizana savladali su pred svojim navijačima Igokeu rezultatom 83:70 i tako nastavili niz pobeda u Jadranskoj ligi. Pripretili su gosti na početku, igrali izuzetno racionalno, ali ipak u drugom delu igre su izabranici Željka Obradovića ubacili u brzinu više i napravili nedostižnu razilu za rivala, koju su u nastavku samo povećavali, pa je maksimalna prednost iznosila 21 poen.

Najefikasniji u redovima domaćih bio je Kevin Panter sa 20 ubačenih poena, Zek Ledej je imao 15 poena i 11 skokova, dok su dvocifreni još bili Balša Koprivica i Jam Madar sa po 10 poena, a Izraelac je upisao i šest asistencija. Važno je napomenuti da su crno-beli na ovom meču šutirali neverovatnih 73 posto  za dva

Kod gostiju najbolji je bio Antabija Voler, sa odličnim drugim poluvremenom, a ubacio je 19 poena i imao pet skokova, Nikola Tansković je dodao 16, a Dešon Stivens je ubacio 16 poena i uhvatio šest lopti. Interesantna činjenica je da Voler nije gotovo postojao na terenu do sredine trećeg perioda kada je ušao u prepoznatljivu seriju i pripretio da gotovo sam, sa Stivensom, okrene Partizan.

Partizan je tako upisao šestu uzastopnu pobedu u ABA ligi i dalje je drugi na tabeli, sa porazom više od Crvene zvezde, dok je Igokea na četvrtoj poziciji, ali sa tri utakmice više od podgoričke Budućnosti.

Standings provided by SofaScore LiveScore

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter