0
Evropske lige

FOTO: Twitter: @CAOsasuna

NOVI ORAO NA PIKSIJEVOM RADARU: Bivši fudbaler Partizana postigao gol, težak izbor na selektoru!

Objavljeno: 19.03.22 u 22:06

Vezista precizan!

Fudbaleri Osasune su na svom El Sadaru savladali fenjeraša Levante sa 3:1, a strelac jednog od golova bio je bivši fudbaler Partizana, Darko Brašanac. Domaći su bili bolji rival gotovo ceo tok meča, Levante je imao nekoliko poluprilika, čak su i tresli gol protivnika, ali ništa da previše ugroze Osasunu koja sigurno pliva ka opstanku.

Odbranu kluba iz Valensije načeo je Čimi Avila u samoj završnici prvog poluvremena, prednost je duplirao asistent kod prvog gola, Ante Budimir, da bi treći gol za Osasunu upravo postao srpski internacionalac Darko Brašanac. Do utešnog pogotka gosti su preko Rohera Martija petnaest minuta pre kraja meča.


Osasuna je ovom pobedom upisala svoj deseti trijumf u sezoni i deluje kao da je opstanak već sigurno obezbeđen, na desetoj su poziciji sa 14 bodova više od zone ispadanja, dok je Levante izašao iz svog perioda nešto bolje igre, i dalje su poslednji sa sedam bodova manje od Maljorke koja je prva iznad crte.

Standings provided by SofaScore LiveScore

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter