0
Evropske lige

FOTO: Twitter: @acmilan

MILAN BAŠ ŽELI TAJ SKUDETO: Žiru je taličan bilo gde da igra, i kad ne pogađa donosi titule!

Objavljeno: 19.03.22 u 23:01

Rosoneri preživeli Sardiniju!

Fudbaleri Milana savladali su na Sardiniji fudbalere Kaljarija minimalnim rezultatom, i tako su se izdvojili sami na vrhu tabele Serija A. Gosti iz Milana su bili bolji ceo meč, ali nisu uspeli da lako savladaju domaćina. Ekipa Valtera Macarija je bila gotovo bezopasna i bodove za opstanak će morati da traži protiv slabijih rivala.

Jedini gol i tri boda za Rosonere Ismael Benaser na isteku sat vremena igre, a golu je prethodila sjajna asistencija Olivijea Žirua, koji je ponovo pokazao svoju klasu i koliko znači za ekipu čak i kada nije u ulozi strelca. Pokušali su gosti da uvećaju prednost do kraja, ali lopta nije htela u gol.

Milan se sada nalazi sam na prvoj poziciji, sa tri boda više od Napolija, koji se nalazi na drugoj poziciji, te su iskoristili i kiks gradskog rivala koji na šest bodova udaljenosti od Rosonera. Kaljari čeka grčevita borba za opstanak, na prvoj su poziciji iznad zone ispadanja, sa tri boda više od Đenove koja je mesto iza njih.

Standings provided by SofaScore LiveScore

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter