0
AdmiralBet ABA Liga

Ostoja Mijailovic KSS kosarkaski savez srbija 11.1.2022. Srbija, Beograd (credit image & photo: Pedja Milosavljevic / STARSPORT)

MIJAILOVIĆ POSLAO PORUKU NAVIJAČIMA: ‘Igramo protiv velikih prijatelja, koji nas uvek dočekaju gospodski!’

Objavljeno: 19.03.22 u 12:45

Košarkaši Partizana danas od 19 časova dočekuju Igokeu u meču 23. kola ABA lige.

U prvom ovosezonskom duelu, crno-beli su u Laktašima došli do važnog trijumfa, nakon velikog preokreta, rezultatom 70:68.

Pred duel u dvorani ‘Aleksadnar Nikolić’ oglasio se predsednik crno-belih Ostoja Mijailović, koji je pozvao navijače na prijatan doček rivala, kakav je, prema njegovim rečima, ‘parni valjak’ imao u Laktašima.

– Danas igramo protiv naših velikih prijatelja iz Republike Srpske! KK Partizan je u Laktašima uvek dočekan gospodski i sa puno ljubavi. Uzvratimo danas gostoprimstvo i podržimo naše mlade momke u što većem broju, napisao je Mijailović na Tviteru.

Sličnu poruku je na konferenciji uoči utakmice uputio i trener Partizana Željko Obradović.

– Ono što bih voleo je da dočekamo ekipu Igokee na način kako su oni dočekali nas. Da im uzvratimo gostoprimstvo pošto to u svakom smislu zaslužuju, rekao je između ostalog Obradović.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter