0
Evropske lige

FOTO: Twitter: @acffiorentina

LUKAS TOREIRA – NEVEROVATNA POŽRTVOVANOST ZA TIM: Urugvajac doživeo ozbiljan udarac, posledice nisu baš prijatne! (VIDEO)

Objavljeno: 19.03.22 u 21:31

Violin junak ne štedi ni sebe ni telo!

Fudbaleri Intera na svom terenu dočekali su ekipu Fiorentine u okviru 30. kola italijanske Serije A. Utakmica je završena podelom bodova, a viđen je po jedan pogodak na obe strane terena. Junak Fiorentine, Lukas Toreira, je postigao gol koji je doneo bod Violi, ali je imao i mali peh.

Naime Urugvajac je neko čija igra se bazira na dosta fizičkog kontakta i da je zadnji vezni neko ko nikada ne beži od duela, a prilikom jednog danas, ostao je i bez zuba, čime se pohvalio na društvenim mrežama.

„Jedna bod više, jedan zub manje“,  napisao je omaleni veznjak na svom Tviter nalogu, gde se slikao prilikom redovnog antidoping testiranja.

Da podsetimo

Prvo je Fiorentina povela preko veziste Lukasa Toreire, koji je iskoristio asistenciju Gonzalesa. Nije se dugo čekalo na izjednačenje, jer je bek Intera – Damfriz već u 55. minutu poravnao rezultat.

Fiorentina je tako učinila veliku uslugu Milanu i Napoliju, koji su Interovi glavni konkurenti za titulu.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter