0
Evropske lige

Fudbal Soccer U21 Kvalifikacije za EVropsko Prvenstvo U21 Italija U21 V Srbija U21 Sinisa Mihajlovic (R) and Mitar Mrkela Vicenza, 02.09.2016. foto: Srdjan Stevanovic/Starsportphoto ©

KONAČNO I ON DA SE OGLASI: Mihajlović o navodima da napušta Bolonju – ‘Svako ima svoju istinu’

Objavljeno: 19.03.22 u 13:53

Danas je odjeknula vest da bi srpski stručnjak Siniša Mihajlović mogao da napusti klupu Bolonje, a više o tome pročitajte OVDE.

Klub koji on sa klupe predvodi trenutno se nalazi na 12. mestu Serije A sa 33 osvojena boda i teško će zadržati mesto u eliti.

Sada se i oglasio Siniša Mihajlović, koji ističe da još uvek nije razgovarao sa predsednikom kluba.

Nisam još razgovarao sa predsednikom Saputom, ali uradićemo to posle današnjeg treninga. Svako ima svoju istinu, ja jednu, drugi ih imaju nekoliko. Svako vidi stvari na svoj način i kada razgovarate sa poslodavcem normalno je da je tako. Ostao bih u Bolonji jer mi je ovde lepo. Nisam ovde samo jer dobro zarađujem, već zato što želim da se zabavim i zato što sam ambiciozan, iskren… Šta mislim, to i kažem, u dobru i u zlu – naveo je srpski strateg.

Mediji u Italiji pišu da je već pronađena zamena, u vidu Đenara Gatuza.

– Uvek smo igrali protiv svih, ali dešavale su se razne situacije koje su nam zakomplikovale stvari. Ne odgovara nam put, ali moramo da se prilagodimo ruti. Menjali smo formu, gledali smo da dajemo gol više, a sada gledamo da primimo manje – kazao je Mihajlović.

0
0
0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter