0
AdmiralBet ABA Liga

head coach Dragan Bajic Aba League—Play Off Semifinals Match Game 3-Crvena Zvezda v Igokea Beograd, 11.05.2021. foto: Starsport.rs ©

‘IMAMO SVOJ CILJ, NEĆEMO STATI’: Moćna poruka iz Igokee pred gostovanje Partizanu, Bajić jedva čeka meč u ‘Pioniru’!

Objavljeno: 19.03.22 u 16:24

Večeras od 19 časova, košarkaši Partizana će ugostiti Igokeu u ovkriu 23. kola ABA lige.

Pred današnju utakmicu u prestonici Srbije, trener Igokee, Dragan Bajić, istakao je da njegova ekipa ispred sebe ima jasan cilj.

Imamo neki svoj cilj i na dobrom smo putu da ga ostvarimo. U zadnjih pet utakmica ostvarili smo četiri pobede koje su nas u dobroj meri približile poziciji koja vodi u plej-of i to bi bio veliki rezultat za nas. Nećemo stati, pokušaćemo da do kraja lige ostvarimo što bolji rezultat. Partizan je tim koji je u odličnoj formi i pobedili su nekoliko izuzetno jakih protivnika u poslednjim utakmicama – rekao je Bajić za klupski sajt i potom dodao:

Ono na šta mi moramo obratiti pažnju na ovoj utakmici je ta agresivna odbrana po čitavom terenu, gde mi moramo biti maksimalno koncentrisani, da ne dozvolimo veliki broj izgubljenih lopti i da ostvaruju lake poene iz kontranapada. Fokusiraćemo se na glavne okosnice njihovih napada i njihovih sistema, a mi ćemo pokušati da odgovorimo u najboljoj meri – kaže Bajić.

Sjajnog stručnjaka raduje igranje u hali ‘Aleksandar Nikolić’.

– Dvorana ‘Aleksandar Nikolić’ je sigurno lepa za igranje, za moje igrače i atmosfera koja je predivna za košarku, znajući kako smo prolazili protekle dve godine, svi klubovi bez publike. To se vratilo i sigurno je jedan lep ugođaj za svakog igrača i svakog sportistu – zaključio je Bajić.

Standings provided by SofaScore LiveScore

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter