1
AdmiralBet ABA Liga

FOTO: Twitter: @ABA_League

BUDUĆNOST DRUGI PUT ZA REDOM IZGUBILA U MORAČI: Apsolutna senzacija u derbiju Podgorice! (VIDEO)

Objavljeno: 19.03.22 u 23:20

Šok u Morači!

Košarkaši SC Derbija su kao nominalni domaćini savladali Budućnost u Morači rezultatom 89:84 i tako naneli drugi vezani poraz plavo-belima u toj hali. Utakmica je bila u egalu većim delom svoga toka, ni jedna ekipa nije mogla da napravi dvocifrenu razliku, a SC je ostvario pobedu najviše zahvaljujući pravovremenim pogocima za tri poena.

Najefikasniji u pobedničkoj ekipi bio je Kenan Kamenjaš, koji je ponovo imao sjajno veče u ABA ligi. Centar je ubacio 17 poena i imao 7 skokova, pratili su ga Flečer Megi i Emir Hadžibegović sa po 15, a Erik Nil i Džastin Edvards su bili još dvocifreni sa po 13 poena.

Kod nominalnih gostiju najbolji je bio Džastin Kobs sa 17 poena i devet asistencija, najveću pomoć imao je u vidu Edina Atića sa 15, Vili Rid je ubacio 14, a Danilo Nikolić se potpuno vratio u ritam i ubacio je 13 poena gradskom rivalu.

Budućnosti se tako sve više ljulja treća pozicija, pogotovu nakon pobede Cedevita Olimpije ranije danas, dok je SC Derbi i dalje u aktivnoj trci za plej of, i trenutno zauzimaju šestu poziciju.

Standings provided by SofaScore LiveScore

0
0

1 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter