0
Evropske lige

(190915) -- FLORENCE, Sept. 15, 2019 (Xinhua) -- Fiorentina's Nikola Milenkovic (R) vies with FC Juventus' Gonzalo Higuain during the Serie A soccer match between Fiorentina and Juventus in Florence, Italy, Sept. 14, 2019. (Photo by Alberto Lingria/Xinhua)

BLEKI ZALUDEO VELIKANE: Dva kluba žele da dovedu Srbina, ali moraju da udovolje na ovaj zahtev Viole!

Objavljeno: 19.03.22 u 09:24

Nikola Milenković uskoro bi mogao da napusti Firencu!

Srbin je dobrim igrama uspeo da se nametne i skrene pažnju velikanima, koji bi mogli da iskoriste činjenicu da na kraju ove sezone, on ulazi u poslednju godinu ugovora, kada će Fiorentina, ako ga ne nagovori da isti produži, morati da prihvati neku ponudu ukoliko želi da zaradi od njegovog odlaska. U ovom momentu su dva tima najozbiljnija u želji da ga angažuju, a kako piše italijanska ‘Gazeta’ to su Inter i Mančester junajted, koji će morati da izdvoje najmanje 15 miliona evra.

I jedni i drugi bi lako mogli da odgovore na sve zahteve ‘ljubičastih’ oko ovog posla i dovedu Srbina. Simone Inzagi se pominje kao veliki fan Milenkovića, pa bi trener Intera mogao da insistira na njegovom dovođenju, što svakako ne bi bio preveliki trošak za Neroazure, kao ni za ‘đavole’ koji su ne tako davno izdvojili čak 87 miliona evra za ne pereterano uspešnog Harija Megvajera.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter