1
Domaći fudbal

head coach Nenad Lalatovic Fudbal-Super League Season 2021/2022 Partizan v Radnicki Kragujevac Beograd, 20.02.2022. foto: Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©

BEZ GOLOVA NA ‘ČIKA DAČI’: Lalatović radi sjajan posao, superligaš iz Kragujevca na pravom putu da obezbedi plasman u eliti!

Objavljeno: 19.03.22 u 16:46

Kragujevčani i Nišlije podelili bodove.

Radnički iz Kragujevca je jesenji deo Superlige Srbije završio na poslednjem mestu, a onda je u klub stigao poznati stručnjak, Nenad Lalatović, sa jednim ciljem a to je da klubu iz Kragujevca obezbedi opstanak u eliti.

Kako stoje stvari, u tome će uspeti, pošto superligaš iz Kragujevca pod ‘palicom’ Nenada Lalatovića pruža sjajne partije.

Danas su snage odmerili fudbaleri Radničkog iz Kragujevca, i Radničkog iz Niša, a rezultat nakon 90 minuta igre bio je 0:0. Ovo je peti meč kragujevačke ekipe u kojoj nisu izgubili, a se sada nalaze na 14. mestu na tabeli, koje vodi u baraž za opstanak.

Nakon utakmice, Nenad Lalatović je istakao da je veoma zadovoljan igrama svoje ekipe.

Jako je ovo bitno. Otkad sam preuzeo Radnički igramo jako borbeno, taktički dobro stojimo na terenu. Ovo je već peta utakmica bez primljenog gola. Imali smo neke šanse koje nismo iskoristili, ali mislim i da ne bi bilo zasluženo da smo pobedili, mislim da je remi najrealniji rezuultat. Teren je takav kakav jeste, mnogo skače lopta, preskakala se igra, ali mogu da budem zadovoljan bodom, bitno je upisivati bodove – istakao je Lalatović.

Sa njim se slaže i trener Nišlija, Radoslav Batak.

– Kao što je rekao moj kolega, možda i pravičan rezultat. Možda smo imnali malo više od igrem, ali nismo uspeli da postignemo gol. Opet ga nismo ni primili, čeka nas sad nastavak prvenstva i teške utakmice – izjavio je Batak.

Standings provided by SofaScore LiveScore


 

0
0

1 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter