0
Evropske lige

FOTO: Twitter: @FCBayern

BAJERN UBEDLJIVO PREKINUO MINI-KRIZU: Berlin nije imao šta da traži u Minhenu, Bundesliga ima večnog šampiona! (VIDEO)

Objavljeno: 19.03.22 u 20:27

Bavarci silovito!

Fudbaleri Bajerna iz Minhena lako su na svom stadionu slavili protiv Union Berlina, a meč je završen ubedljivo u korist Bavaraca – 4:0. Sjajno su igrali domaći veći deo utakmice, konstantno su napadali i stvarali šanse, mada je bilo dva perioda igre, sredinom prvog i sredinom drugog dela, kada je gost imao manju inicijativu.

Prednost Bajernu već nakon 15 minuta igre doneo je Kingsli Koman, da bi deset minuta kasnije prednost duplirao mladi defanzivac Bavaraca, Tanguj Nianzu na asistenciju Džosue Kimiha. Pred sam kraj prvog dela, treći gol sa postiže Rober Levandovski sa bele tačke, da bi Poljak već u drugom minutu nastavka matirao nemoćnog Andreasa Lutea, koji je danas praktično primio sve što je išlo u gol.

Bajern je nakon ove pobede prekinuo mini-seriju neuspeha, tačnije dva vezana remija u Bundesligi, pa su tako sada i dalje prvi sa sedam bodova više od Borusije, dok je Berlin na osmoj poziciji, sa šest bodova manje od Hofenhajma, koji je dva mesta iznad, na poziciji koja vodi u Ligu konferencija.

Standings provided by SofaScore LiveScore

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter