0
Evropske lige

FOTO: Twitter: @Atleti

ATLETIKO JEDVA U PREDGRAĐU MADRIDA: Jorgandžije nadigrane, ali Rajo ne može da izađe iz agonije!

Objavljeno: 19.03.22 u 23:48

Čolo ipak trijumfalan!

Fudbaleri Atletiko Madrida preživeli su kratak put u obližnji Valjekas. Slavili su minimalnim rezultatom i tako su produbili agoniju Raja Valjekana, koji već deset utakmica u Primeri ne zna za trijumf. Domaći su više imali posed, kao i samu inicijativu na terenu, ali je Jan Oblak bio nepremostiva prepreka za njih.

Ključan momenat na utakmici desio se početkom nastavka kada je na asistenciju Žoaa Feliksa, Koke iz kaznenog prostora savladao Stola Dimitrevskog i ispostavilo se postavio konačan rezultat, Utakmica je obeležena i crvenim kartonom Anhela Koree pet minuta pre kraja, koji se na terenu zadržao svega petnaestak minuta.

Atletiko je nakon ovog trijumfa trećeplasirani, sa tri boda više od Barse, ali i dve utakmice više od Katalonaca, dok Rajo umesto snova o Evropi sada polako ima košmar o borbi za opstanak, i crna serija ih je dovela do 13. pozicije, ali i dalje imaju osam bodova više od Kadiza koji je prvi ispod crte.

Standings provided by SofaScore LiveScore

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter