1
Domaći fudbal

FOTO: FK Proleter

TSC NA KORAK OD EVROPE: Proleter u sve većim problemima! (FOTO) (VIDEO)

Objavljeno: 18.03.22 u 19:55

Nastavljaju se problemi za tim sa Slane bare!

Fudbaleri TSC-a su na svom stadionu dočekali ekipu novosadskog Proletera u okviru 28. kola Superlige Srbije. Veoma lepo popunjena ‘TSC arena’ svedočila je velikoj borbi na obe strane terena.

FOTO: FK Proleter

Ekipe su se smenjivale u dominaciji, Proleter je imao nekoliko minuta sjajnog pritiska na zadnju liniju TSC-a, a domaćin je sve to uspeo da iskontroliše i vrati utakmicu u neki njima odgovarajući ritam.

FOTO: FK Proleter

Najveću šansu za goste imao je preiskusni Andrija Kaluđerović, ali je golman Filipović sjajno reagovao i uspeo da sačuva svoju mrežu.

FOTO: FK Proleter

TSC je do prednosti došao u 29. minutu utakmice, kada je lopta uz dosta sreće stigla do Vukića, koji se odlično snašao na drugoj stativi.

Do kraja susreta viđen je još jedan pogodak Vukića.. Banjac je fenomenalno proigrao stamenog napadača, koji je iz dosta dobre pozicije neometano uspeo da savlada golmana Petrića i tako ‘podupla’ prednost svog tima.

Ipak, gosti se nisu predavali! Samo dva minuta nakon drugog pogotka TSC-a, prednost domaćina uspeva da smanji Jovan Ilić, koji je svega nekoliko minuta pre toga ušao u igru!

Ovaj poraz Proleter ‘gura’ još dublje u grčevitu borbu za opstanak, dok TSC nastavlja borbu za jedno od mesta koje vodi u Evropu naredne sezone.

Пласман обезедио SofaScore LiveScore

0
0

1 Komentara

  1. Od kad nema Jove Vujanovica nema ni Proletera ,pogresnim ljudima je poverio da se igraju sa klubom ,nevidim da se radi dobro i da je proleter na dobrom putu .Velika steta brzo ce doci do gasenja.

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter