4
Evrokupovi

grobari navijaci fans supporters flags zastave baklje flairs Fudbal-Super League Season 2021/2022 FK Partizan v Kolubara Beograd, 18.12.2021. foto: Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©

‘OVO JE VIŠE OD SRAMOTE’: Grobari posle eliminacije od Fejenorda ogorčeni na Stanojevića i Jojića, samo ih je jedan igrač oduševio! (TVITOVI)

Objavljeno: 18.03.22 u 11:23

‘Parni valjak’ završio je sinoć svoju epizodu u Ligi konferencija još jednim porazom od Fejenorda, sinoć je holandska ekipa na ‘De Kajpu’ slavila rezultatom 3:1.

Prethodnog četvrtka, Holanđani su trijumfovali u prestonici Srbije ubedljivim rezultatom 5:2, te je bilo jasno da su vrlo male šanse da četa Aleksandra Stanojevića režira pravo čudo, i ostvari plasman u narednu rundu takmičenja.

Fudbaleri Partizana sinoć su ostavili nešto bolji utisak nego u prvom meču, ali to je daleko od onoga što očekuju navijači beogradskog tima. Nakon novog poraza od Fejenorda, društvene mreže su se ‘usijale’ raznim komentarima Grobara, a mi smo vam izdvojili nekoliko najzanimljivijih.

0
0

4 Komentara

  1. Onaj ili ovog puta ili ubrzo nakon toga ide. Deluje mi da je od straha pod diarejom…Mnogo toga mu vise ne ide na ruku, a i masneriju je zarotirao 180 stepeni.

    0
    0
    Odgovori
    • Onaj ili ovog puta ili ubrzo nakon toga ide. Deluje mi da je od straha pod diarejom…Mnogo toga mu vise ne ide na ruku, a i masneriju je zarotirao 180 stepeni.

      0
      0
      Odgovori
  2. Jbg. sa Coor***VOM nismo u egal poziciji, u startu su ‘jachi’ za generalnog sponzora sto im je zuti bORIS obezbedio, malo li je 4,5 miliona evrica prednosti u startu svake sezone, a MI smo i dalje prvi na tabeli, mada, sve se vec zna sta ce biti do kraja prvenstva…FC sHTELLLA rOSSA, tj. FC cANALLLizacioni oTVOR svakog rez*ima-protezirani klubic i LAZni shampinjon s’prisivanim *** na zalozenom qrbu..??!!!

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter