0
ATP

FOTO: YouTube screenshot

NOVO POMRAČENJE KIRJOSA: Napravio skandal na terenu – umalo pogodio reketom skupljača loptica, pa napao novinara (VIDEO)

Objavljeno: 18.03.22 u 08:51

Australijanac nije mogao da prikrije bes.

Rafael Nadal je stigao do 19. uzastopne pobede od početka sezone, tako što je u Indijan Velsu savladao Kirjosa, koji je sjajno počeo meč, kasnije pružao veliki otpor Špancu, ali je ipak na kraju poklekao. Međutim, ovaj meče se neće pamtit po igri jednog ili drugog, već po divljanju Kirjosa.

On je prišao mreži nakon poraza, smireno se pozdravio sa Nadalom, zatim i sudijom, a onda je svom snagom udario rekretom po zemlji u želji da razbije, a on je zatim odleteo ka skupljaču loptica, kog je umalo pogodio. Mladić je morao da se pomeri kako bi izbegao reket.


Nakon meča, on je upitan o tom momentu.

– Šta biste hteli da kažem o tome? Da li je to bila moja namera? Da li sam bacio reket na njega? Bacio sam ga metar od moje noge, otklizao je i skoro ga udario. Čovek sam, takve stvari se dešavaju. Nesrećno se odbio, mislim da se ne bi tako odbio da sam ga još milion puta bacio, pravdao se novinarima Kirjos posle meča.

A na kraju je pobesneo i na novinara što ga je uopšte pitao to pitanje!

– Udario je tri metra od njega od njega i to ćete da me pitate posle tri sata borbe sa Rafaelom Nadalom? Skupljač je čučnuo? Isuse. Ovo nije bilo kao sa Zverevom, ali sjajno pitanje čoveke, čestitam ti, rekao je on i na kraju ironično aplaudirao novinaru.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter