2
Evrokupovi

FOTO: FK Partizan

‘MI SMO HTELI DA ODIGRAMO NEREŠENO’: Stanojević zadovoljan uprkos bolnoj eliminaciji iz LK, raduje ga jedna stvar kod mladih igrača!

Objavljeno: 18.03.22 u 08:22

Stanojević ipak pohvalio svoje fudbalere.

Iako su se navijači Partizana potajno nadali da njihovi miljenici mogu da prirede čudo u Roterdamu, to se nije dogodilo, te je ‘parni valjak’ eliminasan od Fejenorda u Ligi konferencija.

Fejonord je sinoć na svom stadionu pobedio Partizan rezultatom 3:1, i tako zasluženo prošao u 1/4 finale novoformiranog takmičenja. Već je prošlog četvrta bilo jasno da su Holanđani jednom nogom već zakoračili u narednu rundu takmičenja, a juče su to samo potvrdili, i pokazali o kakvoj ekipi se zapravo radi.

Nakon utakmice, trener Partizana Aleksandar Stanojević, uputio je pohvale na račun svojih fudbalera.

Bili smo konkurentniji, imali situaciju za 2:2, primali golove u poslednjim minutima prvog i drugog poluvremena. Naravno, Fejenord je zasluženo pobedio. Mi smo dali maksimum, momci su danas bili bolji i s te strane mogu da budem zadovoljan. Mi smo hteli da pokušamo da odigramo nerešeno, kada smo videli da ne možemo da pobedimo. Držao sam ekipu što duže na terenu. Imali smo priliku za 2:2, to nas je poremetilo, kasnije su ušli mladi igrači, bez iskustva za ovaj nivo i primili smo gol u poslednjim sekundama. Bio je ovo težak protivnik za nas, raduje me kako su mlađi igrači odigrali ovaj meč – rekao je Stanojević u razgovoru za TV Arena sport.

0
0

2 Komentara

  1. Bravo Stanoje, ogroman uspeh FKP, posebno kada se uzme u obzir da igramo odlicno u EU i fantasticno predstavljamo Srb. BEZ GENERALNOG SPONZORA jacine qasspROMa i bez proteziranja i pomoci od strane te iste Drz., posebno sto qura sve u crvenu Coor***VU!!! SAMI SMO, A JAKI SMO-NAJJACI!!!!

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter