0
Evropske lige

FOTO: Twitter/Screenshot

HAOS U PARIZU: Navijač presreo fudbalera PSŽ-a, hteo da ga izvuče iz automobila ali na svu sreću u tome nije uspeo! (VIDEO)

Objavljeno: 18.03.22 u 15:25

Užasna atmosfera ovih dana vlada na ‘Parku prinčeva’.

Bes navijača Pari sen Žermena ne jenjava, a sve je počelo nakon šokatne eliminacije iz Lige šampiona, kada je Real Madrid potpuno zasluženo prošao dalje.

Kakav je stav navijača PSŽ-a, jasno se videlo tokom poslednje ligaške utakmice protiv Bordoa, kada su izviždali skoro sve igrače, a najviše uvreda dobili su Mesi i Nejmar.

Navijači nisu ‘štedeli’ ni one igrače koji imaju nešto manju minutažu, pa se ovog puta na ‘meti’ pristalica francuskog velikana našao Levin Kurzava. Dok je sedeo u svom automobilu na semaforu, grupa navijača mu je prišla a jedan od njih je pokušao da fudbalera izvuče iz vozila.


U tome na svu sreću nije uspeo, pa je sve prošlo bez većih posledica. Ove sezone, Kurzava je odigrao samo jedan meč u dresu PSŽ-a, te je i više nego jasno da Poketini u ovom trenutku ne računa na njega.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter