0
Domaći fudbal

Zeljko Brkic (L) Mirko Poledica (TOP) and Slavisa Jokanovic (R) Fudbal-Super League Season 2021/2022 Proleter Novi Sad v Crvena Zvezda Novi Sad, 20.02.2022. foto: Starsport.rs ©

ČUVENI GOLMAN NA NOVOM ZADATKU: Željko Brkić se vratio u Proleter, evo koju funkciju će obavljati!

Objavljeno: 18.03.22 u 15:59

Pred njim su novi izazovi.

Nakon bogate igračke karijere nekadašnji golman fudbalske reprezentacije Srbije, Željko Brkić vratio se u Proleter gde će u narednom periodu obavljati funkciju direktora omladinskih selekcija.

Brkić je ponikao u Vojvodini gde je za seniorski tim debitovao u sezoni 2006/2007. Prethodno je dve godine proveo baš u Proleteru a potom sledi inostrana karijera u Udinezeu, Sijeni, Kaljariju, Karpiju i PAOK-u odakle se vratio u Vojvodinu 2020. godine i nakon jedne sezone završio karijeru.

Iskustvo stečeno u reprezentaciji Srbije i klubovima za koje je branio poslužiće da prenese svoje znanje na mlađe selekcije superligaša sa novosadske Slane Bare. Saradnjom sa proslavljenim golmanom fudbalski klub Proleter je pokazao da mu je u budućnosti pored stabilnosti seniorske ekipe cilj i ulaganje u mlade igrače.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by HotSport.rs (@_hotsport)

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter