0
Evrokupovi

FOTO: Juventus.com/Screenshot

‘SVE BIH ISTO URADIO’: Čudna izjava Alegrija posle eliminacije iz LŠ, evo na koga je bio besan nakon meča!

Objavljeno: 17.03.22 u 11:54

Alegri bi ponovo sve isto uradio.

Juventus je sinoć na šokantan način ispao iz Lige šampiona, pošto je na svom terenu izgubio od Viljareala rezultatom 0:3. Nakon meča, trener italijanskog tima, Masimilijano Alegri, istakao je da i kada bi se ponovo igralo, ništa ne bi menjao.

– Pripremio bih igru na isti način da mogu. Momci su bili dobri u prvih 65 minuta. U jednom trenutku, Viljareal se branio sa svim igračima i samo bi incident mogao da slomi taj otpor. Moramo da prihvatimo ovaj poraz. Ružan je, ali ne mogu da se žalim na momke, oni su bili dobri – priznao je Alegri.

Kada je sudija odsfirao poslednji zvižduk, delovalo je da je Alegri besno gestikulirao ka nekome, ali iskusni stručnjak je to demantovao.

– Nisam bio besan na nikoga. Čestitam Emeriju na ispravnom pristupu. Bila je ovo jedna od njegovih standardnih utakica. Sada, okrećemo se dalje, kontroverze nikome nisu potrebne – pojasnio je Alegri.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter