0
Evrokupovi

FOTO: FK Crvena zvezda

SPEKTAKL KAKVOG GOTOVO DA NIGDE NEMA: Bivši fudbaler oduševljen: „To je veličina kluba, retko ko to može na svetu“!

Objavljeno: 17.03.22 u 19:24

Skoro nije viđena ovakva atmosfera!

Crvena zvezda igra revanš meč osmine finala Lige Evrope protiv Rendžersa, a i pored tri gola zaostatka koja crveno-beli imaju, atmosfera skoro nije bila bolja na najvećem srpskom stadionu. Gotovo je cela Marakana popunjena, a od pevanja se teško mogla čuti i himna tog takmičenja, kao i sudijska pištaljka.

Gol Mirka Ivanića možete pogledati OVDE.

Povodom takve atmosfere i oglasio se bivši fudbaler, a sada Predsednik sindikata fudbalera, Mirko Poledica koji je na svom Tviter nalogu napisao: „Izgubiš 3-0 i rasprodaš ceo stadion za revanš. E to je veličina kluba, to može retko koji klub na svetu. Svaka čast navijačima Crvene zvezde“.

Jedni od najboljih navijača u Evropi naravno da nisu razočarali ni koreografijom, koja je na severnoj tribini imala Zvezdin grb, a ostatak stadiona je bio prugama obojen u crveno i belo. Trenutno trideseti minut a Zvezda vodi 1:0 golom Mirka Ivanića.

 

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter