0
Evropske lige

FOTO: Twitter/Screenshot

SKANDAL ISPRED ‘OLD TRAFORDA’: Navijač Mančestera vređao Rašforda posle šokantnog poraza, obezbeđenje sprečilo veći sukob!

Objavljeno: 17.03.22 u 12:21

Izabranici Ralf Rangnika završili su svoju epizodu u Ligi šampiona ove sezone, pošto su u utorak eliminisani od Atletiko Madrida.

Iako je u prvom meču bilo 1:1, na ‘Old Trafordu’ fudbaleri Mančester junajteda jednostavno nisu ličili na sebe, i potpuno zasluženo završili učešće u najkvalitetnijem evropskom takmičenju. Navijači engleskog giganta besni su na svoje miljenike, a velika nervoza rezultirala je posle meča, kada je došlo do sukoba između jednog navijača i Markusa Rašdorda.

Oni su se verbalno sukobili na parkingu ispred stadiona, a zahvaljujući intervenciji obezbeđenja, nije došlo do fizičkog kontakta.


Jedan navijač je niz uvreda uputio na račun brzonogog fudbalera, koji ga je čak pozivao rukom da izađe iz grupe i suoče se oči u oči.

– Uvek postoje dve strane priče. Nedeljama već trpim uvrede i sinoć više nisam mogao izdržati. I ja sam samo čovek. Razočaran sam što čitam jutros sve o sebi, ali je izvučeno iz konteksta i objavljeno ono što se nije dogodilo. Svi su čekali moju reakciju i imali telefone spremne za snimanje. Trebao sam proći mirno, ali jednostavno se nisam mogao suzdržati. Krenuo sam prema tom čoveku i samo sam mu rekao da dođe i sve to mi kaže u lice. Redar me je zaustavio i vratio. Nisam pokazivao srednji prst kako je objavljeno – rekao je Rašford.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter