0
Evrokupovi

FOTO: Twitter/@Feyenoord

FAJENORD I ZVANIČNO BEZ PRVOG TRENERA NA PARTIZAN: Slot usled bolesti nedostupan, legendarni napadač predvodi Fajenord!

Objavljeno: 17.03.22 u 16:33

Problemi za crveno-bele!

Kao što je i ranije najavljivano, Arne Slot neće biti dostupan za večerašnji meč protiv beogradskog Partizana usled bolesti. Takođe ni njegov pomoćnik Pušić nije dostupan za večerašnji meč, a i prvi golman Fajenorda, Džastin Bejlou , najverovatnije je završio sezonu i mora na operaciju stopala. Dobre vesti za tim iz Roterdama jeste sigurno povratak najboljeg strelca Gusa Tila nakon suspenzije iz prvog meča.

Što se crno-belih tiče, oni ne mogu da računaju na Marka Milovanovića usled pozitivnog testa na koronavirus, zatim zbog kartona neće biti Vujačića, a Stanojeviću još odavno nisu dostupni Fejsa i Pantić.

Što se trenera tiče, sa klupe crveno-bele će predvoiditi Džon de Volf, dosadašnji pomoćni trener, a njemu će u pomoć doći Sipke Hulshof i legendarni napadač Robin van Persi. Hulshof je trener juniora Fajenorda, dok je nekadašnji napadač Arsenala zadužen za rad sa napadačima prvog tima, a i vodi kadete nekadašnjeg šampiona Evrope.

 

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter