2
Domaći fudbal

Fudbal Soccer Fudbalska utakmica super lige srbije izmedju Backe i Vojvodine Ranko Stojic fudbalski menadzer Backa Palanka 25.11.2017 Stadion Slavko Maletin Vava foto : Nenad Mihajlovic

‘PRELAZNI ROK JE ODREĐEN AMATERSKI’: Ranko Stojić o problemima u Partizanu, razočaran je nekim potezima uprave!

Objavljeno: 17.03.22 u 12:52

Bivši golman Partizana otvoreno o prelazom roku.

Fudbaleri Partizana znatno loše igraju u prolećnom delu sezone, a mnogi smatraju su loši potezi uprave uzrok svega toga, naravno, tokom zimskog prelaznog roka.

Sa time se slaže i bivši golman Partizana, Ranko Stojić, koji je na TV Arena sport detaljno pričao o problemima u Partizanu.

– Meni je uvek delikatno kada moram da komentarišem Partizan, ali zato smo tu da realno komentarišemo stvari.

Imam velike simpatije prema Partizanu, ali stvari treba nazvati pravim imenom. Prelazni rok je odrađen amaterski.

Broj jedan – Kada imate pet bodova prednosti u odnosu na konkurenta koji realno ima individualno bolji tim i koji se uz to još i pojača na pozicijama na kojima je to bilo neophodno, u napadu i na desnom beku, i vi umesto da kupite još dva kvalitetna igrača i uložite koliko treba, dva, tri miliona, tamo gde treba, na više pozicija. Najmanje dva igrača, kvalitetna, je trebalo dovesti, ali stvarno individialno kvalitetna, jer ćete ako postanete šampion, zaraditi 15-20 miliona na leto od te tutule.

Druga stvar – izgubite Šćekića i dovedete dvojicu zadnjih veznih. Jedan je kvalitetan, mali Fejsa, ali dugo nije igrao, Jevtović eventualno može da zameni Šćekića. Ostajete bez dve desetke, bez dva organizatora igre, a znalo se da će protiv Partizana svi igrati 100 posto i da će igrati uvek protiv devet igrača iza lopte. Pantić se povredio, a vi ste pustili Sumu.

I šta se desilo? Ono što sam i predviđao, verujte mi. Natho kada bude imao prvi problem, oni nemaju organizatora igre, što se i pokazalo. Nikog ko će dati zadnji pas, ko će ugroziti gol. Možda nismo očekivali da će biti 2:5 protiv Fejenorda, ali je bilo logično da će izgubiti.

Ne može se na duži rok igrati samo na agresivnost, čvrstoću, motivaciju… – izgovorio je Stojić u jednom dahu.

0
0

2 Komentara

  1. Sve je tacno moy Stojicu, SAMO si ‘zaboravio’ (poput mnogih..) da protezirana Coor***VA svakoq rez ima i yu*da Srb., ima qeneraLnoq sponzora qasspROM, za razliku od nas, koji imamo svoju skolu fudbala-NAJBOLJU U Evropi i TO sLuqama zLA najvise smeta u KONACNOM URUSAVANJU POTOMAKA i JEDINOM SIMBOLU OTPORA FASHI ZMU=SD PARTIZAN!!!!

    0
    0
    Odgovori
    • G-dine Stojiću a zašto ne komentarišete 5 vezanih poraza Mačve čiji ste predsednik? Prelazni rok vaš? I kako ste vi stigli do Mačve?

      0
      0
      Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter