0
Evrokupovi

FOTO: Twitter/@RangersFC

LEGENDARNI HOLANĐANIN ZADOVOLJAN NAKON PROLASKA: „Možda je Zvezda bila bolja, ovo je moj najveći uspeh“! (VIDEO)

Objavljeno: 17.03.22 u 22:04

Đio Van Broknhorst govorio nakon meča!

Eliminisao je najtrofejniji škotski klub Crvenu zvezdu na punoj Marakani u sjajnoj atmosferi, Mekgregor je branio nemoguće, Kent je bio koncentrisan kada je trebalo, trener Policajaca, Đovani Van Bronkhorst, je nakon meča bio zadovoljan pruženim, a i pohvalio je rivala.

“Veoma sam ponosan što smo prošli u sledeću rundu. Zvezda je bolje počela, povela, odlično je spremila za ovaj veliki meč. Međutim, u drugom delu smo uspeli da nadoknadimo. Čekali smo da oni razvuku igru i svoju šansu tražili kroz tranziciju. Jedino ostaje žal za penalom krajem meča,“ rekao je Van Bronhorst i dodao:

“Ovo je najveći uspeh u mojoj trenerskoj karijeri. Takođe i za klub, koji punih 14 godina čeka ovako nešto. Sada nam ostaje da se spremamo za sledećeg rivala”.

Ponovo je na golu blistao 40-godišnji Mekgregor.

“Bio je miran u ključnim trenucima. Igrao je izuzetno dobro u važnim trenucima, kao i ostatak tima, posebno ako uzmemo u obzir atmosferu na stadionu. Shvatamo koliko je to bilo teško. Postoji pritisak kada su svi protiv vas. U ovakvoj atmosferi je najbitnije donositi prave odluke, što smo mi i radili. Takođe, smatram da je za nas bilo dobro iskustvo igrati ovde, protiv sasvim dobrog protivnika.“

O Zvezdi je rekao sledeće.

„Zvezda je igrala jako dobro. Možda je u nekim segmentima i bila bolja, ali u ovakvim takmičenjima je bitan i faktor sreće. Svaki tim želi da prođe dalje i bori se za to. Zvezda može da bude ponosna na sebe kako je igrala u našem dvomeču,“ zaključio je Van Bronhorst.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter