0
Domaći fudbal

Slavoljub Srnic Superliga Srbije, derbi, Crvena Zvezda - Partizan Beograd, Srbija 27.2.2022. photo: Pedja Milosavljevic/STARSPORT

GDE GLEDATI NOVE ‘EVROPSKE EPIZODE’ VEČITIH?: Bitna vest za navijače u Srbiji, svi sa nestrpljenjem čekaju večerašnje mečeve!

Objavljeno: 17.03.22 u 09:52

Pred nama je još jedan bogat fudbalski dan.

Fudbaleri Crvene zvezde i Partizana večeras nastavljaju svoju misiju u Evropi, ali pred srpskim klubovima je vrlo težak zadatak, pošto su pretrpeli teške poraze pre sedam dana.

Četa Dejana Stankovića večeras će na svom stadionu ugostiti ekipu Rendžersa u okviru revanš meča 1/8 finala Lige Evrope, podsetimo, prva utakmica je zarvešena rezultatom 3:0 u korist škotskog tima. ‘Marakana’ će večeras biti krcata, a navijači koji nisu uspeli da obezbede svoju kartu, ne moraju da brinu pošto je TV prenos obezbeđen na dve televizije.

Delije će svoje miljenike moći da gledaju na RTS 1, kao i na Arena sport premium 1, a meč je na programu od 18:45.

Od 21 sat, Partizan gostuje ekipi Fejenorda u Roterdamu, u okviru 1/8 finala Lige konferencija. Podsetimo, Holanđani su prvom meču u Humskoj ulici slavili ubedljivim rezultatom, 5:2.

Utakmica počinje u 20:45, a navijači ‘parnog valjka’ će meč moći da gledaju na prvom kanalu RTS-a, kao i na Arena sport premium 1.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter