0
Evropske lige

FOTO: Twitter/@Everton

EVERTON NAPOKON POBEDIO U PRVENSTVU: Karamele porodile trijumf, Njukaslu drugi poraz zaredom! (VIDEO)

Objavljeno: 17.03.22 u 23:04

Everton neće u Čempionšip!

Fudbaleri Evertona su na svom Gudisonu savladali tim Njukasla minimalnim rezultatom i tako sebe malo udaljili od zone ispadanja. Realno Svrake su bili bolji rival veći deo meča, imali su više loptu u nogama, više su pretili, ali su slaba realizacija i magični Begović bili nepremostivi za tim Edija Haua.

Prelomni momenat desio se u nadoknadi vremena, kada je Sent-Maksiman izgubio loptu na sredini terena, potom je Aleks Ivobi povukao loptu i nakon duplog pasa sa Kalvertom-Luinom matirao Martina Dubravku. Vredi napomenuti takođe da je tim Frenka Lamparda igrao sa igračem manje od 83. minuta kada je Brazilac Alan, zadnji vezni Evertona, isključen.

Karamele su se sada malo odvojile od Votforda koji je prvi ispod crte, sada imaju tri boda više od Stršljenova, ali i dva meča manje, dok je Njukasl upisao drugi vezani poraz, i sada je 14. na tabeli, 9 bodova od zone ispadanja.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter