0
Košarka

FOTO: Denver Nuggets/Twitter

ČUDESNI NIKOLA JOKIĆ: Srbin zatrpao koš Vizardsa, pa prebacio granicu od 10.000 poena! (VIDEO)

Objavljeno: 17.03.22 u 08:52

U NBA ništa novo, Jokić ponovo odličan.

U noći između četvrtka i petka košarkaši Denvera pobedili su Vašington u gostima rezultatom 127:109, a najzaslužniji za ovaj trijumf Nagetsa bio je srpski as, Nikola Jokić.

Navijači su uživali u još jednom ‘performansu’ momka iz Sombora, kojem je jako malo falilo da dođe do novog tripl-dabl učinka, pošto je meč završio sa 29 poena, 13 skokova i osam asistencija uz dve ukradene lopte i jednu blokadu.

Za sve to bilo mu je potrebno nešto više od 26 minuta. Jokić je u ovom meču prešao granicu od 10.000 poena u najjačoj košarkaškoj ligi na svetu.

– Nema lake pobede za nas. Mislim da radimo naporno svaki meč, da budem iskren tako bi i trebalo da bude. Nema lake utakmice za nas – rekao je Jokić posle Vašingtona.

Jokića je pratio sjajni Nešon Hiland sa 17 poena, dok je Monte Moris ubacio dva poena manje. Najefikasniji u petom uzastopnom porazu Vizardsa bio je Deni Avdija sa 19 poena i 7 skokova, a Porzingis je meč završio sa 16 poena.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter