0
Evrokup

Partizan - Metropolitan, Evrokup, Eurocup basketball Beograd, Srbija 16.3.2022. photo: Pedja Milosavljevic/STARSPORT

ŽELJKO OBRADOVIĆ ISKREN NAKON POBEDE : ‘Primili smo mnogo jeftinih poena, to je problem!’

Objavljeno: 16.03.22 u 23:19

I pored sjajne partije, imao je zamerke na igru svog tima!

Partizan je večeras moglo bi se reći rutinski savladao ekipu Metropolitana na svom terenu. Nakon meča šef stručnog štaba beogradskih ‘crno-belih’ – Željko Obradovića rekao je:

‘Primili smo mnogo jeftinih poena, ali treba reći da je naša odbrana bila na zadovoljavajućem nivou.’ – počeo je konferenciju za štampu i potom nastavio:

Partizan – Metropolitan, Evrokup, Eurocup basketball Beograd, Srbija 16.3.2022. photo: Pedja Milosavljevic/STARSPORT

‘Mislim da je ovo veliki problem, primamo mnogo poena u tranzciji i na tome radimo na treningu, a postoji način da se to reši. Recimo pametnim faulovima, ako primimo 17 poena i dosta toga sa linije za slobodna bacanja jasno je sve. Igrali smo prilično agersivno i to je rezultovalo da bude dosta izgubljenih lopti. Treba da igramo što jednostavnije, ali bilo je i lepih stvari, dosta otvorenih šuteva i igrači treba da šutiraju nikada nisam zamenio igraca što je uzeo neki šut, ako je to ono pravo. Insistiraćemo na tome!’

Partizan – Metropolitan, Evrokup, Eurocup basketball Beograd, Srbija 16.3.2022. photo: Pedja Milosavljevic/STARSPORT

O dabl-dabl učinku Koprivice, ali i minutima koje je dobio Tristan:

‘Oni su mladi i imali su odličan ucinak, a Balša je imao i 3 rampe što dovoljno govori. Tristan ima u sebi to što ima i on je tek na početku karijere i mora da bude čvršći i agresivniji, a sve su to neke stvari koje će on vremenom shvatiti. To očekujem od svih mladih igrača, a ne samo od njega. Zahvalio bih se navijacima na podršci i pozvao ih da u subotu od 19 časova opet dođu i da dočekamo Igokeu, naše sportske prijatelje, onako kako oni zaslužuju i kako su oni nas dočekali tamo!’

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter