0
Evrokupovi

Milan Pavkov (R) and Aleksandar Dragovic Fudbal-UEFA Europa League-Play-offs, 1st leg-Season 2021/2022-Crvena Zvezda v Kluz (CFR Cluj) Beograd, 17.08.2021. foto: Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©

UJEDINJENO KRALJEVSTVO MILANA PAVKOVA: Napadač bi opet da bude heroj, ima naviku da ruši velikane!

Objavljeno: 16.03.22 u 14:24

Napadač pred meč sa Rendžersom!

Crvena zvezda u četvrtak dočekuje Rendžers na Marakani, u okviru osmine finala Lige Evrope gde će crveno-beli pokušati da stignu prednost Škota od tri gola, koju su stvorili na stadionu u Glazgovu. Milan Pavkov je, zajedno sa šefom struke crveno-belih, govorio o očekivanjima:

– Ako ostvarimo rezultat, svi ćemo biti junaci, jer je ekipa na prvom mestu. Da li ću junak biti ja ili neko drugi, bitno je da ekipa ostvari rezultat i da svi budemo junaci. Naravno da nam znači što nema osuda, to je jako bitno u tim situacijama, volim što imamo podršku, rezultat je takav kakav je, jedan gol bi nam mnogo znači, ali ako se ponovi partija, da se realizuju šanse koje smo tamo imali i može da bude svašta.

Na pitanje da li bi voleo sutra u novinama naslov „United Kingdom of Milan Pavkov“ napadač je rekao sledeće:

– Bilo bi lepo da se desi, potrudićemo se. Ovo je meč koji može da nas digne u nebesa i da ispišemo istoriju. Sutra ćemo videti, spremamo se, daćemo sve od sebe, hemija među igračima je odlična, to je preduslov, odatle se počinje.

O činjenici da Zvezda .stalno mora da igra Evropu i deficitu sreće u Škotskoj:

– Ranije sam govorio da je za Zvezdu najbitnije da igra u Evropi i da to mora da bude normalna pojava. Nadam se da jesu, mi smo sa manjkom sreće bili tada, nadam se da će nam se vratiti sada – zaključio je napadač Zvezde.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter