0
Evrokupovi

FOTO: Twitter/@RangersFC

TRENER RENDŽERSA SVESTAN SITUACIJE: Atmosfera je neprijateljska, ne zanima nas suspenzija, uvek idemo na gol! (VIDEO)

Objavljeno: 16.03.22 u 12:21

Van Bronkhorst pred meč sa Zvezdom!

Trener Rendžrsa Đovani Van Bronkhorst govorio je danas na konferenciji za medije o svojim očekivanjima pred utakmicu sa Crvenom zvezdom, koja je na rasporedu u četvrtak na stadionu Rajko Mitić.

Poručuje kako po svaku cenu želi dalje i da pretnja od suspenzije ne utiče na sastav:

„Imamo veliki broj igrača koji nam omogućavaju da igramo protiv jakog protivnika. Očekujemo protivnika koji će da uradi sve da se oporavi posle prošle nedelje. Što se nas tiče, mi idemo sve iz početka. Izaći ćemo sa 11 najjačih igrača koji mogu trenutno da igraju. Kada imaš mnogo utakmica u Evropi moguće su suspenzije i mi imamo dosta igrača kojima preti suspenzija zbog kartona, ali to neće uticati na to kako biramo sastav“, kaže Van Bronhorst.

Holanđanin naglašava da je srećan zbog predstojeće atmosfere:

„Znamo da idemo na mesto gde atmosfera nije prijateljska. To je nešto sa čime moramo da se nosimo i imamo iskustva za to. Moramo da budemo mentalno i taktički spremni, fokusirani smo na utakmicu i na 11 igrača. Uživamo da igramo u takvoj atmosferi“.

A za medije je govorio i najbolji fudbaler Policajaca, Rajan Kent:

„Nivo protivnika čini utakmicu mnogo otvorenijom. Obe ekipe žele da igraju fudbal. Nema toliko udvajanja i to mi daje mnogo više prostora da igram svoju igru. Svake godine smo želeli da idemo dalje u Ligi Evrope i ove sezone želimo da isto tako napredujemo“, kaže Kent.

 

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter