0
Evropske lige

FOTO: Twitter/@NUFC

TRENER NJUKASLA NA PITANJE O SAUDIJSKIM VLASNICIMA: Fudbal je moj posao, ne mogu na polje koje ne poznajem!

Objavljeno: 16.03.22 u 15:53

Edi Hau odgovarao na pitanja medija!

Njukasl je postao epicentar fudbalskih dešavanja prošle jeseni kada su prešli u vlasništvo grupe iz Saudijske Arabije. Ipak ta država je naširoko poznata po strogom zakonu i konzervativnosti, a na sam dan meča između Njukasla i Čelsija pogubljena je 81 osoba.

Engleski mediji nisu porpustili svoju šansu, pa su treneru Svraka, Ediju Hau, uputili par pitanja vezanih za vlasnike, na konferenciji za medije pre duela sa Evertonom.

„Fudbal je ono što znam i što sam naučio da radim. Mislim da ukoliko pređem na teren za koji nisam kvalifikovan da imam bilo kakvo mišljenje, onda je to opasno“, rekao je Edi Hau.

„Shvatam zašto me pitate, veoma sam ponosan da predstavljam klub, navijače i grad i pokušavam da narpavim tim na koji će grad biti ponosan. Očigledno da je i deo trenerskog posla da poznaješ šta se dešava u svetu, i ja ću morati isto to da radim. Međutim fudbal je uvek bio moja strast i on će biti osnov moga posla i vreme ću trošiti na to“, dodaje menadžer Njukasla.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter