0
Fudbal

FOTO: Instagram/wanda_nara

NOVI SKANDAL U KUĆI IKARDIJEVIH: Vanda Nara je kraljica skandala, sada su joj hakovali instagram, i imali su šta da vide! (FOTO)

Objavljeno: 16.03.22 u 09:43

Novi problem u braku!

Poslednjih godinu dana bra Maura Ikardija i Vande Nare je pred pucanjem, a oba dela para imaju svoje ispade i deluje kao da je samo pitanje vremena kada će se rastati usled skandala koje izazivaju. Novi problem je nastao kada se obelodanilo da je fudbalerovom agentu i supruzi hakovan Instagram nalog.

Vanda je,priznala da je došlo do izlaska sadržaja u javnost, ali najviše pažnje definitivno privlaći niz poruka mladog fudbalera koji izjavljuje svoju ljubav i divljenje prema njoj. Igrač o kome je reč jeste Rivera, Ezekijel Barka, koji ima 22 godine i gotovo je 15 godina mlađi od pomenute dame.

FOTO: Screenshot

 

Skandalozni dvojac je u braku već skoro 10 godina, a tada su upali u žižu javnosti upravo jer je Vanda varala svog supruga Maksija Lopeza sa njegovim tadašnjim saigračem Maurom. Nedavno su se pojavile u javnosti optužbe kako je fudbaler prevario sopstvenog agenta, ali to konačnog raspleta te situacije nikada nije došlo.

 

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter