0
Košarka

FOTO: Twitter/@BrooklynNets

NISU MU DALI DA IGRA JER NIJE HTEO DA SE VAKCINIŠE A SADA IGRA BRUTALNO: Strašnja partija ravnozemljaša i antivaksera, mogu li sa njim do titule!? (VIDEO)

Objavljeno: 16.03.22 u 09:50

Brutalna partija plejmejkera!

Košarkaši Bruklina su ubedljivo slavili protiv Orlanda 150:108, a partiju karijere pružio je Kajri Irving, koji deluje da nije ovak dobor igrao još od Klivlenda. Amerikanac je meč završio sa 60 poena, uz 20/31 iz igre i 8/12 za tri, pa je time ostvario poenterski rekord karijere i izjednačio najbolji učinak u ligi ove sezone samo dva dana Karl Entoni Tauns ubacio jednak broj poena.

Kajri je već na poluvremenu imao 41 poen, što je najviše ove sezone nakon prve dve deonice, a uz to, Irving je imao uhvatio šest lopti, potom imao je i po četiri asistencije u ukradene lopte, a mora da se napomene da se Orlando u poslenje vreme trgao i da su jedna od najboljih odbrana lige nakon OlStar vikenda.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter