1
Evrokupovi

BELGRADE, SERBIA - AUGUST 27: General overview of the stadium Rajko Mitic prior to the UEFA Champions League Play Off Second Leg match between Crvena Zvezda and Young Boys at stadium Rajko Mitic on August 27, 2019 in Belgrade, Serbia. (Photo by Srdjan Stevanovic/Getty Images)

MARAKANA ĆE BITI PREPUNA ZA RENDŽERS: Karte gotovo rasprodate, pogledajte koliko je još ulaznica ostalo!

Objavljeno: 16.03.22 u 10:15

Srpski šampion najavljuje spektakl!

Nemaju fudbaleri Crvene zvezde prevelike šanse da se nađu u narednoj rundi Lige Evrope usled poraza od Rendžersa 3:0 u Glasgovu, i deluje kao da će fudbalska priča koja je počela letos protiv Kairata biti završena u martu, rekao bi prosečan poznavalac fudbala. Ipak navijači Zvezde su poznati po vernosti i kada ima malo šanse pa samim tim njihove ljubimce će da pozdravi prepuna Marakana.

Još su za vikend obelodanili da je prodato gotovo 40.000 karata za meč sa Škotima, računajući i one koji dolaze sa ulaznicom za Ludogorec, pa samim tim u Ljutice Bogdana veruju da će Rajko Mitić biti rasprodat do kraja dana. Kako se navodi ostalo je još malo karata za sever i za istok, koji su gotovo potpuno popunjeni, na zapadu su dostupne bočne strane, dok za jug ima dovoljan kontigent karata.

Imali su crveno-beli sličnu posetu i na minulom večitom derbiju, a deluje da još od PSŽ-a 2018., jedina utakmica koje je imala sličan broj navijača koji predviđaju u četvtak, bio meč između Zvezde i Bajerna, decembra 2019., kada je beogradski tim poražen 0:6. Navijači Zvezde se ne bi bunili da ponovo padne šest golova, ali naravno sa drugačijim epilogom.

0
0

1 Komentara

  1. Misliš – podeljene, možda prodaju nekoliko hiljada karata. Ne znam nijednog zvezdaša koji kupuje kartu , a godinamaaa idu na utakmice…..

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter